Mágneses töltőkábel az egyik legkényelmesebb megoldás

Napjaink egyik legkényelmesebb és leginnovatívabb megoldása a mágneses töltőkábel. Nem véletlen ennyire népszerű és az sem, hogy az olcsóbb modellek megjelenése ellenére is töretlen a népszerűsége, hiszen a ma kapható egyik legkényelmesebb használató kábeles megoldásról van szó. A Macbook felhasználók számára maga az elv nem ismeretlen, hiszen az ottani töltő csatlakozáshoz hasonló megoldásról van szó. Gyakorlatilag ugyan úgy működik.

Mágneses töltőkábel: kényelem és biztonság

Mágneses töltőkábel az egyik legkényelmesebb megoldás
Mágneses töltőkábel az egyik legkényelmesebb megoldás

A mágneses szett kapható a korábban linkelt micro usb mellett iphone lightning és usb c csatlakozással is, azaz, a kapható valamennyi mobiltelefonnal és okos eszközzel használható. Így a megfelelő fix fej be van dugva a készülékbe, és a kábel könnyedén mágnesesen csattan fel a fej végére. Ezzel a megoldással egyébként ak észülékünk élettartamán is növelünk, hiszen a kopás, elhasználódás csatlakozók esetében igencsak létező probléma, ami nagy fejfájást okoz a felhasználók számára. Így nem csak az elegáns és innovatívmegoldásról gondoskodtunk a beszerzésével.

A Samsung felhasználók biztosan tudják, hogy miről beszélek, hiszen a korábbi modellek esetében a micro usb csatlakozót igen gyakorta kellett szervízzel cseréltetni. De az Apple iPhone esetében is hallottunk már olyan eseteket, ahol a lightning dokkolót kellett cserélni.

 

Ha autóban használjuk navigációra az okostelefonunkat, akkor ez lesz a legmegfelelőbb megoldás, hiszen elegendő a kábelt csak a mobil környékére vinnünk máris fel fog rá pattanni. Így egy piroslámpányi idő alatt már töltőre is tehetjük a telefont és nem kell a bedugásával bohóckodni vezetés közben. Az USB-s végére kell csak odafigyelni, de az már a legkevesebb, hiszen a micro usb asszimetriája nehezítő körülmény. Kialakítása és anyaghasználata miatt hosszabb távra tervezhetünk vele, hiszen a minőségi kivitel miatt tartósan.

 

A Magnetic X eszközei nem csak mobiltelefonokkal hanem tabletekkel is könnyedén használhatóak. Ezért ha több eszközünk, van akkor több szettet is érdemes lehet berendelnünk, így minden okoseszközünnkel élvezhetjük a legjobb töltési megoldást, otthon, autónkban és munkahelyünkön is. Nézz szét a többi termék között is, válassz hozzá egy töltőfejet és máris ingyen szállítják neked!