Kezelhető a megfelelő szakértelem mellett

Manapság egyre több embertől hallom a végzetesnek tűnő diagnózist, miszerint vagy nyaki vagy lumbális gerincsérve van. Az biztos, hogy hihetetlen fájdalmakat és koordinációs nehézségeket tud okozni egy ilyen probléma, sőt, a nyaki gerincsérv sajátossága, hogy sehogyan, semmilyen pózban nem akar szűnni az a kisugárzó fájdalom, ami aztán aludni sem hagyja az embert. A végeredmény pedig, hogy nem csak a zsibbadás és az izomfájdalom az, ami nehezíti az ember életét, hanem bizony már idegi kimerültség is fellép, amivel aztán nehéz átlátni az embernek már a saját helyzetén és lehetőségein is.

Én is ilyen helyzetben találtam magam nem olyan régen. A nyaki gerincsérvem olyan szinten nehezítette meg a mindennapjaimat, hogy aludni sem bírtam, és mivel hivatásos sofőr vagyok, a munkát is szüneteltetnem kellett. Teljesen kétségbe estem, mert semmilyen kézzel fogható lehetőséget nem kaptam, csak azt, hogy keressek egy gyógytornászt és járjak el rendszeresen tornázni. Egyrészt, azok a gyógytornászok, akiket felkerestem egyszerűen lehetetlen időtávokat mondtak várakozási időre. Nekem nem igazán van ebben az állapotban fél évem. Teljesen tönkre megy az életem, ha nem kezdek viszonylag gyorsan magammal valamit. Másrészt pedig hihetetlen összegeket emésztett volna fel az, hogy én eljárjak minden egyes nap gyógytorna foglalkozásokra.

Keresgélni kezdtem alternatív gerincsérv kezelés lehetőségei után, és így találtam rá a www.lamiris.hu oldalra, ahol hihetetlen részletes és korrekt tájékoztatást kaptam nem csak arról, hogy tulajdonképpen mi is az a gerincsérv, hanem bizony arról is, hogy milyen lehetőségek és veszélyek vannak az állapotomat és annak kezelését illetőleg. Nem is kellett nekem sem több, azonnal időpontot foglaltam, és amikor Mariann felvette velem a kapcsolatot már tudtam, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok.

Bár elég sok helyen meghallgattam, hogy az állapotom nem igazán fog javulni, és együtt kell élnem a fájdalommal, ami hol jobb, hol rosszabb lesz, azt kell mondjam, hogy Mariann kezei között eljutottunk most már két hónap után oda, hogy teljesen tünetmentes vagyok. Már gyógyszert sem szedek és tudok járni dolgozni. Persze havi egyszer ellátogatok hozzá és az otthoni gyógytorna a mindennapi életem része lett, de abszolút beilleszthetően a reggeli rutinba, és így nem nagy erőfeszítés minden nap tenni azért, hogy jobban legyek és a nyaki sérvem javuljon. Mindenkinek azt javaslom, hogy ha ilyen problémával küzd, vagy csak az előszobájában van, keresse fel a Lamiris oldalt és foglaljon időpontot azonnal! Nem fogja megbánni!