Hagyományok mentén

A mi családunk már generációkra visszavezethetően földművelő család volt. A nagyapám nagypapája is már ezzel foglalkozott, és így elmondhatom, hogy a hagyományokat, a tudását, a praktikáit örökösről örökösre adta át, hiszen az apám is a földművelésben leli meg örömét még a mai napig, és hát be kell valljam, én is imádom. Karban tart minden szinten, emellett pedig olyan értékeket teremt az ember, ami megfizethetetlen, hiszen az emberek asztalára az az étel kerül, amit mi termelünk, egészséges, finom és a mai világban azt gondolom elég ritka. Nagyon odafigyelünk ugyanis, hogy milyen eszközöket, vegyszereket használunk, mert számunkra az elsődleges cél, hogy egészséges és valóban finom termékeket tudjunk termeszteni. Ez pedig nem lenne lehetséges a felmenőimtől örökölt tudás és praktikák világa nélkül.

Az is tény azonban, hogy ma már sokkal nagyon volumenben, nagyobb eredménnyel és mennyiségben tudunk termelni, mert lehetőségünk van olyan eszközöket használni, amit a régi nagy öregeknek sajnos nem volt. Ma már a legfőbb partnerünk ebben a https://odisys.hu/ cég, ahonnan szinte minden eszközünk kikerül, legyen az kisebb teljesítményű, vagy egészen nagy teljesítményű gép vagy eszköz.

A legutóbb például egy pályázat útján megszerzett forrásból tudtuk végig vinni egy kiváló traktor beszerzését az ő segítségükkel. Nem csak azért imádjuk őket, mert hihetetlen nagy választékot kínálnak, hanem rendkívül segítőkészek és értenek is ezekhez az eszközökhöz, tehát maximális segítséget tudnak nyújtani számunkra abban, hogy pontosan olyan eszközt tudjunk választani, ami maximálisan segíteni tudja a mindennapi munkánkat. A hagyományok mellett tehát ilyen partnerek is elősegítik, hogy valóban sikeresek lehessünk és hogy folyamatosan tudjunk fejlődni. Nélkülük a mai világban ez biztosan nem sikerülne.