Egyetemistaként is tökéletes megoldás

Amikor nekem a szüleim és a tanáraim azt mondták az érettségi előtti utolsó évben, hogy tulajdonképpen most kezdődik a mi nagy felnőtté válásunk, hiszen ki kell alakítanunk az egyetem miatt egy új életteret, mivel vidékről biztosan fel kell költözni a fővárosba ahhoz, hogy megfelelően helyt tudjunk állni az egyetemi évek alatt, és olyan feladatok várnak ránk, amik az első nagy kihívásokat tartogatják számunkra, még nem tudtam, hogy pontosan mire is gondolnak, és hogy ez tényleg ennyire nehéz időszak lesz az életemben.

A felvételi után az eredmény mindenki számára hatalmas boldogságot hozott, többünket felvettek egyetemre, persze szinte mindenkit máshova, és nem is mindenkit a budapesti választott intézménybe, de ennek ellenére madarat lehetett fogatni velünk.

Pár napra rá azonban hirtelen belénk hasított a kérdés, hol fogunk lakni. Azt sem tudtam hirtelen, hogy merre kezdjem a keresgélést, és persze a szüleim rám hagyták a kérdést, mondván, hogy egyrészt én fogok abban a lakásban és környezetben élni amit kiválasztok, másrészt pedig meg kell tanulnom önállóan megoldani dolgokat, és fogalmam sem volt merre keresgéljek.

Ekkor azonban rátaláltam a kiadoszobabudapest.hu oldalra az egyik felsőbb éves barátom segítségével, és azonnal tudtam, hogy ők fognak nekem tudni megfelelő segítséget nyújtani, hogy a tökéletes kiadó szoba budapest területén rám találjon.

Hihetetlen kedves és barátságos fogadtatásban volt részem, és szinte mindegyik ingatlan, amit az előzetes nézelődés során kiválasztottam gyönyörű volt. A környék szép és rendezett, a közlekedés teljesen ideális egy egyetemista számára, az egyetem pedig nagyon közel helyezkedett el, így szinte sétálva be tudok járni azóta is az órákra.

Hatalmas előny, hogy én csak hazaugrok akár ebédelni, vagy nagyobb szünetekben bármikor haza tudok szaladni, és nem kell órákat utaznom, ráadásul nagyon jól is érzem magam ebben a kis lakásban, amit végül kiválasztottunk.

Örökké hálás leszek a kiadoszobabudapest csapatának, hogy ennyire megkönnyítették életem egyik első nagy döntését és feladatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.