A család egészének kedvence

A férjem is és én is előszeretettel használunk avon termékeket. Már a márka megjelenésének kezdetén elkezdtük a termékcsaládokat használni, és hozzájuk is szoktunk. Mondhatom, hogy ezeken a termékeken nőttünk fel, hiszen akkor voltunk tinédzserek, mikor ezek a termékek igazán terjedni kezdtek. Nem is csoda, hiszen elérhető áron jó minőséget kínálnak. Akkoriban ugyan még nem igazán volt nagy a termékkínálat, egy-egy termékcsaládba két-három termék tartozott, ma már azonban ez teljesen megváltozott.

Ma inkább az mondható el, hogy szinte nem lehet választani akkora a lehetőségek tárháza az egyes termékcsaládokon belül. Vannak már az arcápolás és testápolás kategóriáján belül külön férfi és női termékek, illetve a gyerekek is külön figyelmet kapnak ma már. Nem beszélve arról, hogy ma már a kínálat részét képezik az érzékeny bőrű emberek számára kifejlesztett termékek és a kiegészítők is, amiből valljuk be, egy nő számára sosem elég. A pipereshop oldala pedig mindenben segítségünkre van. Nagyon jól kezelhető, átlátható. Gyorsan és egyszerűen meg tudjuk róla bármely termékünket rendelni, és az maradéktalan minőségben és fénysebességgel meg is érkezik hozzánk. Meglepetésként szolgált számomra is, hogy létezik egy külön internetes oldal, ahol avon termékeket lehet rendelni, de nagyon meg is örültem neki.

Nem kell már a szokásos régi katalógussal bajlódó történeteket végig játszani. Elég fellépni az oldalra és pár kattintással megrendelni a vágyott terméket. Persze az ember mindig el is csábul valami újdonságra. De elmondhatom, hogy már a gyerekeknek is vannak kedvenc termékeik. A fürdőtermékeket például egyenesen imádják, a kislányom pedig a kiegészítők közül választ magának rendszeresen valami terméket. Ma már talán azt is elmondhatom, hogy az öt éves lányommal külön program az oldal meglátogatása, azon való barangolás és valami apróság kiválasztása, amivel aztán játszhat napestig. Imádom és a lányom is imádja már ezt az oldalt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ahogyan a termékeket is.